Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Araban Elif Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon : 3426387080
Belgegeçer : 3426387080//////05456003053///////5379443694
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://eliflisesi.meb.k12.tr
Adres : Elif Mah. Bazo Hoca Cad. No76/1 Araban / GAZİANTEP
VİZYON : Eğitimin, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak olduğuna inanıyoruz. Biz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, Toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz. Bütün bu değerlerin yanı sıra, topluma yararlı olacak kişilik özelliklerini de kazandırmak hedefimizdir. Geleneklerimizi ve Türk toplumuna has kültürel değerleri ortaöğretim boyunca öğrencilerimiz üzerinde pozitif yönde kullanarak, gelecekleri için kendilerine yatırım yapmaları sağlanılmaktadır.
MİSYON : Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. İleri eğitim düzeylerine ulaşılabilecek merak ve aydınlıkta; yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışmaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :21
Öğrenci :235
Derslik :18
Atölye-İşlik :2
Toplantı Salonu :1
Spor Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
Fizik Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2500
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
Saatler : 08.00- 12:05 13:10 - 15:30
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : KALORİFER
Pansiyon : KAPALI
Lojman : kaloriferli 10 adet olup 130 metrekare dir.Bodrum katta 1 dairemiz 59 metrekare 1 dairemiz 72 metrekaredir.Toplam 12 dairemiz vardır. Sayısı:12
Servis :
Ulaşım : MİNÜBÜS
Yerleşim Yeri : ELİF MAHALLESİ ARABAN / GAZİANTEP
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL : 70 KM İLÇE : 33 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :